Godmorgon

Äntligen fredag säger jag bara! Alltid lika uppskattat när det kommer.
Dessvärre mår jag inte så värst bra..känner mig sjuk vilket är otroligt segt. Särskilt med tanke på att jag har saker som är inplanterat och måste göras både idag och imorgon.. Så typiskt. Usch och fy!
Som tur är har vi bara två lektioner så skolan tänker jag mig iaf ta mig till,oavsett. Hoppas ni mår bättre och får en härlig dag!
Peace J


Torsdag morgon

Hoppas allt är bra. Jag vakna av mig själv idag vilket betyder att jag är utvilad, skönt!
Idag är det två lektioner vilket är skönt, sen ska jag till stallet en stund innan jag ska hänga med en kompis.
Vi hörs, ha det gött /Josefina


Good feeling

Fick en extremt härlig känsla idag under ridpasset, silla lyssnade verkligen på hjälperna och kändes mycket mer avslappnad. Hon var pigg och stark men på ett positivt sätt!
Fick även till en grymt bra galopp med undertramp och jobb genom hela kroppen. Och halterna ska vi inte ens tala om! Kan inte säga annat att den här ponnyn förvånar mig gång på gång, nu krävs bara lite bantning och mer muskler så ska ni få se något riktigt snyggt;)
/J


Onsdag 29 Augusti

Hallå! Hoppas allt är bra med er!
 
Tänkte la mest bara höra av mig lite i väntan på middagen här hemma, hehe. Allt rullar på, skolan är as deg och rätt rolig för en gångs skull. 
Idag ska jag även rida igen, vilket blir kul. Silla är verkligen en toppen ponny, längtar tills vi kommer igång med träningarna och tävlingarna. Vet att det kommer bli toppen bra! :)
Livet rullar på i allmänhet med andra ord, och det är as gött. 
Ska se om jag inte kommer på lite mer roliga grejer att skriva om, så tills dess får ni ha det bra så hörs vi.
/J
 

 

 

 
 
 

Träna till du spyr, typ

Åh cheeses vad det har tränats idag. Efter skolan åkte jag och Amme och tränade på gymmet. Det blev crosstrainern i 3km och sedan gym i en timma. När jag kom hem ville mamma gå ut och löpa så jag erbjöd mig att följa med, så det blev 4km löpning ute också! Är helt slut i kroppen men ack så skönt det är att komma igång nu efter sommaren!

/p


Blandade Prisilla bilder

 
 
 
 
 
 
 
 

Sommartider hej hej, sommartider

Idag är det strålande sol! Så himla skönt. Jag ska strax bege mig till skolan för en helt okej dag. Efter skolan blir det gym med Ammpe! Fint.

Peace /p

Bild från gårdagens kalas.


Måndag morgon!

Godmorgon mina små vänner. Ser ut att bli en fin dag vilket är otroligt skönt! Känns inte alls jobbigt att gå till skolan idag, hur skönt är inte det lixom?!
Igår var också en väldigt bra dag, jobbade, åkte till stallet och red ett pass barbacka vilket gick över förväntan och gick sedan på bio på kvällen. En riktigt bra söndag!
Ha nu en toppen dag så hörs vi :D
/J


Färger på natten

Kalaset var super nice och jag har smaskat massa kakor och tårta. Nu ska jag ut och löpa en stund.

Jobbar nerifrån idag.

/p


Söndag med en gnutta ångest

Det är konstigt hur mycket jag på egen hand förstör mina söndagar genom att tänka att "imorgon är det skola". Än så länge är det bara en gnutta söndags ångest. Men till vintern blir den inorm. Vissa dagar kan det till och med bli att jag bara sitter inne, "det är ingen idé att göra något, de är ändå skola imorgon". Blir nästan arg på mig själv när jag tänker på det, jag tar liksom själv bort en av helgens dagar att njuta på, av eget iniativ. Det är galet. Jag som älskar helg. Tillslut kanske jag sitter på lördag och tänket att det inte är någon idé att jag gör något för imon är det söndag och sen är det ju skola. Usch och fy.

Mitt mål för i år är att ta vara på alla lediga dagar, inklusive söndagar, som faktiskt är den gosigaste dagen.

Nu ska jag iväg på kalas! Wieho. Hörde jag carpe diem? Jajjemän. Hörde jag söndags ångest? Inte ett dugg.

/p

Jag älskar att gäspa, speciellt på söndagar. Det är min gäspdag.


Godmorgon❤


Cykelfest

Hallå!
Nu ska jag cykla iväg till svedbergarna för middag. Sedan blir det häng med Jonathan och fest på sitt hörn. Kuligt.

Ha en fin lördag!
/p

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3505268/images/2012/pic_5038eb209606ee32460050e2.jpg" class="image">


Jobb

Sitter och väntar på bussen nu för att åka ner till jobbet. Idag slutar jag vid 4 så det känns lugnt, blir en chill dag!
Får se vad jag hittar på efteråt det återstår att se, men vi hörs.
Peace J


Woho fredag!!

Då var första skolveckan avklarad och jag överlevde;) ne, det har faktiskt varit skönt och kul att komma tillbaka. Bästa vecka drar det igång på allvar igen!
Idag sluta vi iaf vid ett och då träffa jag en kompis. Vi tog en promenad och snacka lite, gött gött^^
Nu är jag hemma och snart är det dags för lite tacokväll, otroligt fint. Ska försöka att inte komma i säng allt för sent sen, i helgen är det jobb som gäller nämligen!
Men hoppas ni alla får en toppen fredag så hörs vi såklart, peace J


Lätta fingrar genom tyget på de kläder du valde för någon annans skull

Vaknade nyss. Ligger och degar lite i sängen, men nu ska jag gå upp och äta. Idag är första dagen efter schemat och jag har två lektioner så det blir gött.

Ikväll ska jag och Amme ha Mia och klara kväll. Gillar tänket.

/p


It's always a good time

Hallå!

Hoppas ni alla har det bra, med mig är det toppen. Inte hänt så värst mycket idag, i skolan fixade vi med datorerna och installerade bland annat photshop, woho! fett nice ^^ 
Sen har jag varit i stallet och ridit silla nere på banan. Idag var hon väldigt pigg och lite spänd på grund av blåsten men gud så fin hon va! Kändes super härligt efter åt och jag är super nöjd, sjärn ponnyn!
Nu kollar jag Gossip Girl och degar på livet, gött det med. Imorgon är det skola till ett någon gång sen är det helg igen! :D
Vi hörs snart igen, ha det gött tills dess /J
 

Jag rullar fram

Oj vad dagarna rullar fram i ett högt tempo nu när skolan startat. Redan tredje dagen i skolan idag, gött. Snart fredag!

Sitter på bussen påväg in nu. Idag går vi 9-16, segt.

/p


Run perra, Run

Var nyss ute på en härlig löptur med mammis! Vi körde korta och långa intervaller runt 5:an i prästtjärn. Så himla skönt att komma tillbaka till träningen igen. Imorgon blir det joggning runt Härlanda. Fan så fit jag ska bli. Eller?
Jag tränar faktiskt bara för att hålla uppe kondition och få en bra hälsa och framför allt för att orka med vardagen. Jag känner inte att jag har några större viktproblem att ta itu med minsann. Det kommer väl med åren, haha.

Nu ska jag färga ögonfransarna.

Purre puss /p

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3505268/images/2012/pic_5035248d9606ee324600099d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3505268/images/2012/pic_503524c2e087c31938000975.jpg" class="image">


Onsdag

Hallå! Hoppas allt är bra med er, trots det tråkiga vädret vi har här i Göteborg iaf. Idag hade vi som sagt klassdag vilket var härligt, väldigt deg också;)
Känns skönt att vara tillbaka i skolan och till vardagen igen.
Nu ska jag alldeles strax hoppa i ridkläderna och sätta mig på cykeln upp till stallet. Var inte där igår så ska bli kul att få hälsa på silla igen, hon vilar dock så ingen ridning idag.
Vi hörs senare /Josefina


Hösten hänger i luften

Ja, idag känns verkligen som den första höst dagen. Det luktar till och med höst.
Idag ska vi ha en klassdag i skolan för att starta upp långsamt typ. Det blir nog gött.

/p


Från pw till körv

Vi började med en rejäl powerwalk och gick i ca en timma. Sedan bestämde vi oss för att besöka Hakers och hans familj där vi blev varmt välkomnade och bjuda på korv med mos från Oves. Mycket härligt och spontant, precis vad jag tycker om. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla lite på Mia och klara.

Puss /p


Det finns alltid något att fira

Hallå!
Det var nice i skolan idag. Vi gick i en timme typ. Nu hänger jag med Jerry och vi har ätit pasta och köttbullar. Gött var det!

Ikväll ska jag powerwalka med Ammpe! Fint.

/p


Välkommen vardag!

Sitter och äter en go frulle och lyssnar på Kent. Om två timmar är jag tillbaka i skolan. Bara positiva tankar är mitt motto i år. Detta blir bra!

/p



Livet på en pinne

Åh vad jag levt på en pinne denna sommaren. Den har gett mig allt och lite till. Hade inte ens kunnat önska mig något bättre. Imorgon är det skola igen och det är skönt på sitt sätt!

Volleyn gick finemang med! Det var super kul. Och billigt och bra. Haha.

/p


Tagga dååå

Idag är det exakt 200 dagar kvar tills jag blir 18 år, woho! Haha är svin taggad som ni säkert förstå. Framför allt inför körkort och det, ska bli så skönt att kunna ta bilen i stället för typ bussen.
Men aa, än så länge är det ju fortfarande ett tag kvar. Får väl passa på att övningsköra nu då ;)
/Josefina


Varje gång du möter min blick

Sitter här hemma och lyssnar på Kent och dricker te och äter nektarin. Kollar ut genom fönstret och inser att jag är väldigt nöjd med tillvaron.
Strax ska jag åka och spela volleyboll med Amalia, Robert, Linus och Joakim! Det blir nice.

Sov hos Pontus igår. Vi hade det super gött med film och chips och mycket nice. Va väldans trött dock så somnade skönt sen.

/love p


Gårdagens ridning

Godmorgon!
Igår kom jag inte hem förrens vid 10 från stallet och då orkade jag inte helt enkelt sätta mig och uppdatera, så tänkte skriva lite snabbt nu.
Vi gick ner på stora banan igår för att känna lite på henne och så.
Allt gick bra, hon var rätt stel till en början. Även stark och pigg! Men det lossnade allt eftersom och mot slutet flöt det på jätte bra, fick en fin avslappnad form med ett bra undertramp. Hon reagerar bra på skänkel och går framåt fin vilket är skönt. Hon är en pigg ponny och det var ju det vi leta efter så det känns såklart bra :)
Efteråt skriva vi av en bit ut, och hon skötte sig bra även här. Hon är väldigt lugn och cool i nya situationer samtidigt som hon är med och vaken.
Idag ska vi ge oss ut på en sväng i skogen för att testa det!
Såklart tog vi massa bilder igår men som sagt så funkar inte min dator nu, men jag tog kort på kameran med mobilen och det funkar hyfsat iaf.
Och alla hinder som är på banan är från en tävling som hölls igår, dem ska stå där under veckan så kan man få hoppa dem vilket är väldigt kul såklart! Vi kommer såklart testa lite ;)
/Josefina


Snuttisen

Hon verkar ju trivas iaf!
Tjock och go är hon också, haha;)


Sista mötet min kära

Nu är vi strax påväg ifrån bästa ön för sista gången i år! Det är galet var den har levererat. Den har gett mig allt jag någonsin kunnat önska mig. Och lite till.

Att gilla en ö såhär mycket tänker jag kan anses som lite konstigt. Men för er som tycker det, ni måste besöka ön för att förstå magin!

Nu när skolan drar igång tänkte jag dra igång bloggen igen med min trista härliga vardag. Förhoppningsvis sker lite mer roliga grejer i höst!
Jag tänker att ni ska vara med i min planering osv. Kan bli kul, eller inte. Det återstår att se.

Love /Pernilla


Prisilla är hemma!

Idag var det äntligen dags för att hämta hem prisilla efter lång väntan!
Var där tidigt för att kolla avslutningen osv, lastningen blev sedan vid halv tre. När hon kom fram titta hon sig lite omkring men det var inget mer med det, :)
Sen fick hon gå in i stallet och äta lite gott och bara vänja sig, även här var hon lugn och bekväm med situationen!
Sen släppte vi ihop henne med hennes hagkompis och det kunde inte gått mycket bättre, himla skönt! Så hittills är allt toppen och hon känns som en ponny som är trygg i sig själv:)
Har självklart knäppt en massa bilder men eftersom min dator inte funkar kommer det dröja innan dem kan komma upp..
Nu ska jag snart tillbaka till stallet för att ta in henne och pyssla om henne. Även testa lite täcken oså :)
/Josefina


2 dagar kvar

Yes, nu är det bara två dagar kvar tills vi hämtar hem prisilla inför detta året. Ska bli riktigt spännande och roligt!:)
Så nu har jag och mamma varit där och fyllt upp boxen med spån, tvättat ur krubba och vattenhinkar inklusive lagt allt i skåpet efter att det varit hemma för tvätt och putsning. Så nu ska allt nog vara i sin ordning, bara hästen som saknas ;)
/Josefina


.


Alleman om bord

Hallå alla semesterfirare!
Jag har haft och har en kanon sommar med gött häng, Brattis, turkland och så mycket mer! Det är fantastiskt!

Idag ska jag och Amme in till stan och ta en mysig fika. Sedan kommer sebbe och Pontus hit och vi ska ha taco häng! Så gött!
/pernilla


Hello

Hejsan hoppsan. Var ett tag sen nu så tänkte bara slänga in ett litet meningslöst inlägg ;)
Är nu precis på väg från sjöis, har fått träffa bissie och prissie igen!! ❤
Alltid lika mysigt att få se mina små älsklings ponnyer, haha..
Kolla en avslutning och lämna av min syster ska ska spendera sista veckan på lovet, på sjöis!
Sen hämtar vi hem henne och prissie på lördag:)
Annars leker livet, och allt rullar på. Lovet har gått sjukt fort nu det sista och jag ska ta vara på den sista veckan är det tänkt ;)
Vi hörs /Josefina


True words


Välkomna hem!