Ute på äventyr!

Undra vart det slutar någonstans?;)


Best friends❤


Love life

Sitter vid härlandtjärn och kollar brasan i och äter lite gott! Svin gött!


Kul att håret valde att gå i konkurs just idag

Men vad är väl en bal på slottet?
Jag är lycklig ändå som ni ser.
Peace Perry

Citat av Jerry

Just det, glömde ju säga Jerrys citat.
En tjej på facebook hade skrivit typ "Idag är det vaborg" (utan L alltså). Jerry kollar på mig och säger, "Haha, hon har skrivit Vaborg istället för varborg!!!!" (Jerry har alltså hela sitt liv trott att det heter vaRborg.
Hon är för rolig den där!

Valborg

Tjääna boys and girls, typ!
Sitter här och har precis duschat. Vi red som sagt på långritt och fikade och sådär, fint var det. Så himla varmt ute. Det är sjukt dubbelmoraliskt på våren för min del. Jag verkligen älskar att se allting blomma och bli grönt och fint, och värmen, dock är jag ju allergisk mot i stort sett allt som blommar så jag är ju ständigt täppt och snörvlig. Illa.
Ikväll ska jag och Jerry till härlanda tjärn och kolla på valborgselden. Ska ta med oss lite smått och gott att äta på, de kommer bli riktigt fint. Traditionellt liksom.
Vill bara påpeka att oasis självklart är på i bakgrunden, som vanligt.
Finaste systrarna Jerry and Elvis.

/Perry

Tävlingen igår

Blev dåligt med uppdatering igår men jag fick verkligen ingen tid över. Men jag tänkte iaf nu ta och berätta om går dagen lite kort :)
Allt gick bra med lastningen och allt fix innan, hon skötte sig som vanligt. På framridningen var hon jätte jätte fin och det kändes hur bra som helst. Hon var aningen seg men efter att jag kört galopper så blev hon mycket bättre. Vi körde igenom programmet och det kändes bra.
Själv ridningen var sedan i ridhuset. Det var väldigt mörkt där inne och väldigt mycket underlag. Det var lixom som stora vallar på kanterna och kändes rätt tungt. Men det gick bra ändå. Hon var seg vilket var synd då hon var så mycket mjukare och följsammar idag än vad hon brukar vara. Så ökningen gick inte så bra som det gått förut men annars fick vi helt okej på resten, överlag var det sjuor vilket var skönt :)
Dock vet jag inte riktigt om domaren var helt med, haha. Hon satte väldigt låga procent och konstiga.. svårt att förklara men det var något som inte stämde iaf.
Men jag hade en bra känsla, vilket jag inte brukar ha och bissie gjorde sitt absolut bästa. Så jag känner mig nöjd!♥
Nu lite bilder;
Jag♥Dig

/Josefina

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon!
Jerry sov hos mig inatt och imorse åkte vid upp till stallet vid sju och släppte ut hästarna. Sedan åkte vi hem igen och åt frukost och degade lite. Nu åkte hon hem för en stund sen och jag ska precis börja plugga, sugigt.
I eftermiddag ska jag, Jerry och Elvis ut på en äventyrsritt. Spännade!
Brattön....
Perry

Sol, grill och go musik, är det sommar?

Hallå!
Idag har jag verkligen levt som om jag bor själv, så skönt. Åkte upp till stallet förut och gick ut på en promenad med Linus för de va tävlingar på banan.
När jag kom hem cyklade jag direkt till Ica och handlade och nu sitter jag här och har dukat upp för att min bror, Julia och Fabbe ska komma hit på en go grillkväll. Jerry kommer även hit senare, men hon var tyvärr tvungen att plugga lite först.
Yes, nu kommer dem. Är vrålhungrig! En härlig smak av sommar blir det ikväll. LYCKA!
Perry

Nöjd

Bissie har skött sig riktigt bra idag, är nöjd. Finns såklart en massa att förbättra men det går framåt iaf!:)
Jag berättar mer sen, nu ska jag äta! /Jerry


Sweet sunday

God förmiddag!
Gick upp tidigt imorse för att åka upp till stallet och släppa ut hästarna, men Jerry va redan där så hon kunde göra det så jag sov en timme till och gick upp vid kvart i åtta.
Väntade med frukost, städade lite först. Sen tog jag en go brunch eftersom jag inte hinner äta lunch nu när jag ska åka upp till lilla Linus.
Mycket gott var det iallafall, toast och bacon, mums!
Idag uppe hos Linus ska jag förmodligen ta en skogsrunda beroende på hur han gott resterande dagar i veckan med Malin. Jerry är ju på tävling så de får bli ensam, men de är mysigt det med!
Idag är det lite sol med, våren kommer med stormsteg!
Perry

Puts dax!

Nu ska det putsas en hel del inför inorgon, men det är alltid lite kul de med!:D


I said maybe, you're gonna be the one that saves me

Hello! Jag är ledsen för mitt dåliga bloggande.
Igår efter skolan åkte jag direkt hem till min pappa som jag inte träffat på ett tag och hängde lite där. Sedan åkte jag hem till Bella på middag och sedan var det fest. Oerhört roligt! Tack Bellis, de va amazing!!
Nu ska jag klä på mig och åka hem till pappa en stund, vi får se vad kvällen har att åstadkomma. Det är så härligt att vi är lediga några dagar! Helt sinnes.
Klara hittade sin givna plats i badkaret igår, fint ändå!
Perry

It's a new day

Godmorgon världen!
Jag har varit uppe sen åtta typ vilket har varit skönt. Har hunnit släppa ut hästar, ätit frukost och klätt på mig.
Nu ska det pluggas lite sen drar jag till stallet. Idag ska jag rida lite lösgörande dressyr och Eva ska kolla när jag rider LC:1 så jag kan få lite respons på det :)
I morgon är det nämligen äntligen dags för en liten tävling igen, i dressyr. Skulle ha åkt i mars men då hade jag inte tränat något eftersom vårat ridhus inte funkar och sen har det bara inte passat! Men nu är det dags igen :D
Ska bli kul och se vad vi får för resultat i morgon, hoppas såklart på en förbättring ;)
Jag ska göra ett enskilt inlägg med mål för i morgon och så vidare..
Sen ska jag faktiskt på fotboll idag också, vilket blir kul! Vi hörs mer under dagen, puss
/Josefina

4 dagars ledigt- wiho!

Hallå!
Varit lite dåligt på uppdaterings fronten men hoppas att vi är tillbaka nu under långhelgen! :)
Idag har jag lagt hela min eftermiddag i stallet vilket var skönt. Nu har jag ätit lite och sitter och repeterar dressyrprogram(berättar mer i morgon) och kollar lite tv. Hoppas ni alla får en trevlig fredag!
Peace /Josefina
Dressyrtävling i höstas!

Hej

Hej


love

/P

Just do it'

Nu känns det bra att vara hemma och klar med dagens bestyr. Jag har gått sammanlagt 5 km plus allt som ska göras i stallet så det känns skönt nu efteråt! :) Bissie fick vila idag då jag inte såg någon mening att dra ut henne i regnet för endast skritt. Då kunde hon lika gärna stå. Så jag passa på att borsta ordentligt!
Nu blir det snart mat sen får jag fortsätta med plugget.
/Josefina

Regn, regn, och mer regn..

Och jag ska bege mig till stallet.. inte jätte lockande direkt! men har man häst måste man ju ;)
Hade tänkt att springa upp men eftersom det bokstavligen ÖSER ner känns det sådär. Skorna kommer läcka in något enormt.. men jag måste iaf ta mig upp på något vis så det blir det eller gå.
Alltså blir jag ändå blött på något vänster.. ;)
Ointressanta tankar men nu vet ni vart jag befinner mig denna eftermiddag. Hoppas ni alla har det bra, puss
taggaaaa....!
/J

Dressyrtävling - PRK 20/4

Sist det var tävling på PRK(där våra hästar står) var vi såklart och checkade läget. En massa snygga ekipage som var väldigt duktiga!
Jag passa på att fota lite för skoj skull och tänkte att jag kunde slänga upp några här nu!

Oasis, plugg och en kopp te

Sitter och pluggar, läser lite om Turkiets för- och nackdelar till Eu-medlemskap. Ganska intressant faktiskt om man sätter sig in.
Lyssnar samtidigt på Oasis, så bra! Helt sinnes. Alla låtar är så härliga. Dricker även en fin kopp rabarber/vanilj te.
Plötsligt börjar jag inse att även jag börjar växa upp, när man sitter här en regnig torsdag, dricker en kopp te och tycker EU är intressant..
Om en stund kommer Amalia hit. Hon ska åka till Egypten så vi måste få lite kvalitetstid innan, kommer sakna henne så.
Älskar hur nöjd jag ser ut trots att jag håller på att bränna händerna av mig.
Perry

I'm out of time

God förmiddag!
Kom hem från skolan nyss, stannade vid ica och köpte mig lite grillad kyckling. Fint!
Ska äta lite nu och sedan ska jag sätta igång med pluggandet. Är nästan lite taggad.
Nationella idag gick bra tror jag och imorgon är det fredag! Jag är lycklig!
Perry

Torsdag!

På väg från skolan nu. Hade endast nationellt prov i svenska och blev klart rätt tidigt så kunde åka hem!:) idag ska det pluggas och stallet ska såklart sköttas. Vi hörs mer under dagen!
/Jerry


Stalldag!

Hallå! Hoppas allt är toppen med er trots det tråkiga vädret..! Själv mår jag bara fin fint.
Varit dålig uppdatering från min sida men jag har verkligen helt förträngt det i alla stress som varit. Men nu sitter jag ner och tänkte ta och berätta lite.
Idag har varit en stalldag som sagt. Kom dit vid tolv och kom hem halv åtta. I alla fall så red jag såklart bissie först, markarbete som perry sa. Gick helt okej idag, hon blev väldigt lös och fin i galoppen iaf och jag känner mig nöjd!
Eteråt fick jag iaf skynda mig att fixa med bissie för att sedan hjälpa min syster med sin ponny Samurai. Det var nämligen dags för en lite clear round hoppning på en närliggande klubb!
Allt gick super bra för dem, och jag var nog nästa mer nervös ;) Sammy skötte sig super bra som vanligt och elvira kom ihåg banan, vilket resulterade i två felfria rundor och två små rosetter!
Nu ska jag ta och se över allt plugg som MÅSTE röjas undan under helgen och imorgon.. har samlat på mig en del om man säger så..
Jag lägger upp lite bilder nu från tävlingen så hörs vi!
/Peace, jerry
















Live, love, laugh

Tjääna!
Kom hem från stallet för en stund sedan, red cavalleti/markarbete och det gick super bra. Linus var riktigt på topp idag och tyckte det var så kul. Han blev väldigt lösgjord och han gick toppen bra. Jag är nöjd över min lilla kille helt enkelt.
Nu borde jag egentligen plugga, men jag är väldigt osugen. Kanske ska hänga med Marcus istället, eller äta mango glass. Tufft val...
Perry

everything we do is better when we´re two

Halli Hallå!
Försov mig lite idag så är lite smått stressad. Strax ska jag åka till skolan för en kort dag, slutar 11.15. Därefet åker jag och Jerry upp till stallet och rider dressyr antagligen.
Så ni vet vart ni har oss liksom.
Såhär glad är jag idag. Onsdag, lill lördag, mittwochen, aa ni fattar!
Peace, Perry

Dagens tips

Dagens tips är Mary Kay produkter. Jag använder mig själv utav ansiktstvätten, återfuktningskrämen och foundationen, och alla är toppen.
Ansiktstvätten är en toppen bra tvätt om man har lite "fet" och finnig hy. Den tar bort allt på djupet. Såklart får man ge den lite tid, men den ger verkligen resultat!
Återfuktningskrämen är även den väldigt bra. Jag har ofta ganska torr hy efter att jag använt en "finnkräm", denna återfuktande krämen hjälper då väldigt bra för att hyn ska få en normal balans.
Foundationen har jag använt sen jag började sminka mig, så ganska många år. Använder den dock bara på finnar eller röda prickar. Men den täcker väldigt bra och med lite puder (vilket billigt som helst, jag använder h&ms för cirka 60kr) så ser man knappt "problemområden" eller små röda prickar.
Dessa produkter är riktigt bra, och därför även dyrare än en vanlig nivea såklart. Jag vet inte exakt men jag har för mig att cleansern och krämen kostar cirka 700 kr tillsammans. Men de håller hyffsat länge och är som sagt ett riktigt klipp enligt mig!
Bilderna är från Marykay.com, där kan ni hitta mer info om ni är intresserade.
/Love, Perry

Sometimes good things fall apart so better things can fall together

Hej på er!

Hemkommen efter en skön eftermiddag i stallet. Passade på att borsta riktigt noga idag så hon förhoppningsvis kan bli lite ren snart! Sen hjälpa jag min syster att fixa lite med hennes saker och även hennes lilla ponny sammy med hans små saker. I morgon händer nämligen förhoppningsvis lite kul saker! :)
Nu ska jag i alla fall bara dega och njuta av livet så hörs vi!
Peace / J




En bild från Augusti 2011, snacka om att det ser varmt och
skönt ut !

Love your life

Oj, såg att förra rubriken inte kom med helt, skulle stå:
Maybe it´s not my weekend but it´s gonna be my year.
Så kan det gå!
Kom precis hem från löprundan, sprang 8:an alltså 8km, är helt galet nöjd. Det var första gången efter min skada så det känndes så skönt! Man kanske kan klara milen snart ändå.
Slänger strax in ett tips, efter att jag duschat. Håll ögonen öppna!
Peace, perry

I stallet

Hänger lite i stallet nu med syster. Bisquit vilar idag så vi har precis tagit ut henne för lite betning, snacka om sommarkänslor! Ska borsta lite och sen drar vi oss hemåt igen:) vi hörs då/j

Edit; bilden funka tyvärr inte så får bli bildlöst..


Maybe it´s not my weekend but it´s gonna be my year

Hallå! Idag har faktiskt varit en ganska go dag. Först var det Np som gick helt okej och sen en go Jensens, därefter hade vi idrott, brasiliansk jujutsu, det var så ball.
Nu ska jag ut och springa med mamma, hon stressar som bara den här. Ska övningsköra dit, så himla roligt!
Vi hörs ikväll.

Dagens mening


En go Jensen!


det är för oss solen går upp

Godmorgon på er! En ny härlig dag idag och solen skiner, åminstone lite.
Nu ska jag strax springa till bussen och möta Jerry i skolan, dagens höjdpunkt!!
Såhär ser jag ut idag
Perry

Godmorgon!

Första riktiga inlägget för min del nu då;) jag sitter och väntar på bussen för att åka in till skolan och ha np i svenska:) vi hörs med mer intressant uppdatering under dagen, puss /Josefina


it´s the little things who makes life big

Kom hem från stallet för en stund sen där jag och Jerry körde hårt på backträning och galoppintervaller. Det gick mycket bra för oss båda!
Jag är ensam hemma denna veckan så idag var jag lite lat och värmde gårdagens middag igen. Men gott var det minsann. Ska strax hoppa in i duschen och sedan lägga mig och förbereda mig för Np imorgon. Det kommer gå bra tror jag, känns väldigt lugnt nu innan iallafall.
Slänger in en sommarbild från finaste Brattön! LOVE
Perry

Presentation Pernilla

Yesbox, Pernilla heter jag, kallas Perry.
Är som Jerry född 1995 och är 16, snart snart 17! Jag bor i Partille med min goa familj och lever livet.
Går i samma klass som Jerry på Nti-gymnasiet Media och det är super kul.
Till vardags så hänger jag ganska mycket i stallet där jag har min lilla pålle Linus som jag hyr med en annan tjej från Sjöstjärnans ridläger. Har ridit från när jag va cirka sex år tills jag var 13 då jag slutade pga av att jag skulle operera mina fötter och sådär. Men nu i höstas började jag då igen och nu har jag världens finaste lillgrabb Linus.
Förövrigt älskar jag att umgås med mina fina vänner, shoppa, götta, dega och ha kul!
Lite info om Linus (jag vet att jag är en härmapa, men de va smart Jerry!)
Linus är född 2006, så han är en ung grabb. Jag har haft honom sedan i februari och i början var han ganska tuff, han är nämligen lite krånglig i galoppen ibland. Men med tiden har vi lärt känna varandras svagheter och bästa sidor och vi har lärt oss mycket av varandra.
Han är världens mysigaste och älskar att gosa, att galoppera i skogen är även en höjdare.
Peace, Perry

Presentation Josefina

Jaa, tänkte ta och göra ett försök nu till ett så kallat presentations inlägg om mig, vem jag är och vad jag håller på med lite kort.. i fall någon skulle undra!
Jag heter då som sagt Josefina men kallas jerry för det mesta, så det är det ni kommer se mest av här. Född 1995 alltså 17 år. Jag går första året på gymnasiet i Göteborg, lite mer exakt; NTI Gymnasiet Media. Där läser jag samhäll-media och trivs super!
Andra intressen jag har är bland annat ridning, och det är det jag håller på med som mest till vardags. Jag har ridit i tolv år. Just nu har jag en D-ponny som jag hyr från Sjöstjärnans ridläger. Bisquit heter hon.
Annars gillar jag att fota, shoppa, umgås med vänner och bara ha det allmänt gött!
Vad mer kan man säga då..? jag är väl en helt vanlig 17 årig tjej som lever livet i Göteborg, för det mesta glad!
Antar att om det är något mer ni undrar kan ni la bara fråga ?:)
Kan dra lite kort om Bisquit också för er som är mer intresserade kring det;

Som sagt hyr jag henne från Sjöstjärnans ridläger, och då har jag henne som min egen mellan Augusti och Maj. Jag ahr haft henne sedan 2010 och hon är absolut något av det bästa som hänt mig! En super go ponny med en härlig personlighet och ett hjärta av guld. Vi har i princip tagit oss från botten och så långt vi bara kan. Hon är arbetsvillig och kan om hon bara vill. Mer om henne får ni såklart reda på under bloggens gång!

På väg ut

Nu ska vi ut en liten sväng i skogen med dem små pollarna! Blir lite kondis träning och klättring :) vi hörs mer ikväll!


Ny vecka, ny blogg

Vi är två glada tjejer som gått loss och startat den här goa bloggen. Vi kommer skriva om allt möjligt som händer i vardagen, livet som hästägare, tips, träning och mycket mer!
Senare under dagen kommer vi göra inlägg om vilka vi är, så håll utkik!
Love, Josefina and Pernilla

Välkommen till min nya blogg!